Verbinding

Taal - cognitief

Aardig, vaardig, waardig

Welkom

Welkom op de website van Kindcentrum Het Octaaf in Nijmegen! 

Kindcentrum Het Octaaf is een voorziening waarin onderwijs, kinderopvang en welzijnsactiviteiten voor kinderen onder één dak worden aangeboden. Binnen het Kindcentrum staat de intensieve samenwerking tussen de diverse partners voorop. Dit alles met als doel de optimale ontwikkel- en leeromgeving te creëren voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. Gedurende de dag komen de kinderen samen om te leren, spelen, ontwikkelen en ontmoeten.

Kindcentrum Het Octaaf bestaat uit de volgende kernpartners:

  • Basisschool Het Octaaf
  • Welzijnsorganisatie Bindkracht10
  • Kinderopvang Kion

 

Nieuw kindcentrum

We hebben ons de afgelopen jaren ontwikkeld tot Kindcentrum Het Octaaf. Op dit moment zitten nog we in ons huidige gebouw aan de Fanfarestraat.  Circa mei 2020 wordt het nieuwe gebouw geopend aan de Symfoniestraat in Nijmegen. Bovenaan ziet u een aantal tekeningen van ons nieuwe Kindcentrum. 
Hier vindt u meer informatie over de nieuwbouw.

 

“Het Octaaf zet de toon met goed onderwijs”.

We beginnen hier graag met ons motto. We willen graag de toon zetten. We willen ons onderscheiden van andere scholen. Maatschappelijke ontwikkelingen gaan soms snel. Wij willen daarbij aansluiten en zorgen voor modern vormgegeven onderwijs met een actuele inhoud. Gekoppeld hieraan willen we nog beter in kunnen spelen op de individuele leer-, ontwikkel-, en begeleidingsbehoefte van het individuele kind. 

Zie voor informatie:missie en visie